Dabar galite valdyti savo bendradarbių prieigą! Kaip naudotojas, galite pasirinkti vieną iš dviejų prieigos parinkčių savo bendradarbiams: administratoriaus lygio prieigą arba pasirinktinių modulių prieigą. Ši funkcija prieinama Gold ir aukštesnių paketų naudotojams.